Nová ODS – strana sociálních jistot a prosperity? Dobrý vtip!

Nečas plánuje a čaruje jako o život. Nová ODS bude jako bájný Fénix a povstane z popela… který ve spálené zemi - díky její vládě - napadl do metrové výšky…

Tak mě napadá – kdo je vlastně teď ve vládě? Nějaká jiná ODS? Protože to, co pro příští volby slibuje premiér Nečas je nejspíš jen předvolební looping, nikoliv obrat jinam. Takový „přemet stranou“, co dělají ti, kteří chtějí odvést pozornost. Protože všechno, co slibuje „příští ODS“, přece může už nyní ta současná ODS udělat.

Jenže ona to spíš dělá obráceně a doufá, že právě změna kurzu potápějícího se ODS-NIKU mu umožní zůstat další 4 roky „na vodě“.

Prosperita země je téhle straně celkem u zadní partie těla, stejně jako studenti, snížení daní a mnoho dalšího. Energetika je valným dílem právě z dílny ODS, stejně tak jako daně, S-Karty a jediný rozvoj a rozkvět, o který se strana zasloužila je tunelování, a rozkrádání státu, přidělování trafik a vlastní prospěch.

Sliby pana Nečase zní stejně, jako sliby mnohonásobného kriminálníka, který zase stane před soudem a slibuje, že se tentokrát už fakt polepší. A do týdne po propuštění z kriminálu už v tom zase jede a za měsíc dál dělá to, co umí nejlépe…

Když je nyní ODS ve vládě, měla by začít ihned a ne až po volbách, která chce sliby vyhrát. To už tu, pane Nečasi, bylo a jak to dopadlo? Natož, když podle premiéra a posledního sjezdu strany „tu nikdo lepší v ODS není, kdo by její prestiž a mohl zvednout a pomohl volby vyhrát“.

Pro voliče je to nabídka panoptika politických mrtvol. Pokud by se strana pokusila zaštítit panem Klausem, bylo by to dokonalé. Toho ale zatím premiér neslíbil. Třeba příště.

Těším se na to, jak se pan premiér pochválí na konci volebního období vlády. Jen nevím, za co bude chválit, když na co vláda sáhla, to ve prospěch občanů úspěšně pos*ala.

P.S. Ale třeba v té době už doceníme alespoň lednovou amnestii, kterou spolupodepsal pan premiér.

 

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ods-hleda-cestu-k-obnoveni-duvery-volicu-sazi-na-agendu-2014-pmc-/domaci.aspx?c=A130325_173949_domaci_kop

 

Autor: Aleš Baloun | středa 27.3.2013 7:00 | karma článku: 27,28 | přečteno: 805x